Γνωρίστε μας

Η CORDIA έχει ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, κατέχοντας ηγετική θέση στη διαχείριση εγκαταστάσεων και τις τεχνικές και ενεργειακές υπηρεσίες.

Καλωσήρθατε στη νέα εποχή της CORDIA

Μια εποχή που την αρχή της σηματοδοτεί η νέα μας εταιρική ταυτότητα.

Το νέο μας όνομα, το νέο μας σήμα και η νέα μας υπογραφή - δέσμευση «μια εταιρεία, όλες οι λύσεις».

Στη νέα αυτή εποχή οι νέοι μέτοχοι, η διοικητική ομάδα και όλοι οι εργαζόμενοι της CORDIA, το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη το όραμά μας: τη δημιουργία της ισχυρότερης και ποιοτικότερης εταιρείας στον κλάδο του Facility Management στην Ελλάδα.

Ως ΕΝGIE Hellas υπήρξαμε πρωτοπόρος και δυναμικός οργανισμός με 21 και πλέον χρόνια γόνιμης παρουσίας στην ελληνική αγορά. Τώρα εξελισσόμαστε ακόμα περισσότερο, προσαρμοζόμαστε σε καινούργια δεδομένα και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ολοένα πιο σύνθετο περιβάλλον, το οποίο είναι γεμάτο προκλήσεις αλλά και νέες ευκαιρίες.

Η CORDIA θα προσφέρει με επιτυχία μια ολοκληρωμένη πρόταση αξίας στην ελληνική αγορά, να καλύψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ενώ παράλληλα, θα συμβάλλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και στον περιορισμό του ανθρακικού της αποτυπώματος.

Με την ποιοτική και συνεπή δουλειά μας, προσδοκούμε να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας και να αποτελέσουμε για όλη την αγορά την εταιρεία πρώτης επιλογής σε ό,τι αφορά υπηρεσίες Total Facility Management, ενεργειακές λύσεις και λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Από σήμερα η CORDIA περνάει στην επόμενη μέρα.

Ελάτε μαζί μας!