Μπορείς να κερδίσεις χρόνο, φορτίζοντας το ηλεκτρικό σου όχημα στο σπίτι, στο δρόμο ή το γκαράζ σου!

Οικιακή Χρήση - Elvi

Ο σταθμός φόρτισης Elvi έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τα ηλεκτρικά οχήματα του μέλλοντος, αποτελώντας τη 2ης γενιάς λύση φόρτισης. Εξαιτίας της κατασκευής και των χαρακτηριστικών του, επιτρέπει στο χρήστη να εγκαθιστά και να αναβαθμίζει τις δυνατότητές του. Τώρα ο χρήστης έχει 8 φορές πιο γρήγορη φόρτιση στο σπίτι, με τη χρήση του σταθμού Elvi, απλά συνδέοντας το ηλεκτρικό του όχημα στην ειδική υποδοχή.

Συνδέεται στο Internet και έτσι διασφαλίζει το χρήστη πως θα έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία φόρτισης επιθυμεί.

Είναι:

  • αναβαθμίσιμος, κάτι που διευκολύνει το χρήστη ακόμη και αν στο μέλλον αποκτήσει άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το καλώδιο φόρτισης και τη χωρητικότητα φόρτισης με πολύ απλό τρόπο.
  • εύκολος στη σύνδεση και δε χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Η σύνδεσή του είναι απλή διαδικασία για το χρήστη, αφού αποτελείται μόνο από τρία μέρη: το κυρίως τμήμα που αποτελεί την υποδοχή που μπαίνει στον τοίχο, το σταθμό και το καλώδιο.
  • έξυπνος και αποδοτικός. Ο Elvi είναι συνδεδεμένος online και επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τα δεδομένα φόρτισής του. Έτσι, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να έχει τον έλεγχο της κατανάλωσής του, ώστε να καταναλώνει την επιθυμητή ενέργεια με αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.
  • εύκολος στη χρήση. Ο χρήστης απλά συνδέει το καλώδιο στο όχημα για να φορτίσει και το αποσυνδέει όταν θα οδηγήσει το όχημά του.Τίποτα παραπάνω.

Για επιπλέον προδιαγραφές: σε PDF μορφή