Στην CORDIA έχουμε ως προτεραιότητά μας το κοινωνικό σύνολο.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην CORDIA έχοντας ως βασική μας προτεραιότητα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, θέτουμε στο κέντρο των αποφάσεων το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του.

Στόχος της CORDIA είναι η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η δημιουργία Καλύτερων Πόλεων. Για αυτό το λόγο η δραστηριότητά μας στοχεύει στην αλλαγή του τρόπου διαβίωσης και στην άνεση και ποιότητα ζωής.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει μία στρατηγική που προστατεύει το κοινωνικό σύνολο μέσα από δράσεις και συμμετοχές σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Greece Race for the Cure

Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, η CORDIA συμμετείχε στον 10ο Αγώνα Δρόμου Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού (10th Greece Race for the Cure), ο οποίος οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Οργανισμό για Γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής ( Panhellenic Association of Women with Breast Cancer, Alma Zois ).

Η συμμετοχή φέτος ήταν πραγματικά αξιέπαινη! Χιλιάδες γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά παιδιά σε καρότσια, αλλά και σκύλοι που συνόδευαν τους ιδιοκτήτες τους, έτρεξαν και περπάτησαν για αυτό το σκοπό. Λευκά και ροζ μπλουζάκια γέμισαν τους δρόμους της πόλης, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλες αυτές τις γυναίκες-μαχήτριες.

Το Race for the Cure ®είναι ένας παγκόσμιος θεσμός, με παρουσία σε 150 πόλεις και συμμετοχές που υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο σε όλο τον κόσμο! Αποτελεί βήμα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας για τον Καρκίνο του Μαστού.

Με αυτή τη συμμετοχή, θέλαμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των γυναικών και να δώσουμε και εμείς το μήνυμα της ζωής, της δύναμης, του σθένους, της επιμονής και της ελπίδας!

Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα άλμα. Ένα Άλμα Ζωής!

H CORDIA δίπλα στους πυρόπληκτους στο Μάτι

H CORDIA εκφράζει τη θλίψη και τη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, οι οποίες έλαβαν χώρα στην περιοχή Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018. Η μαζική κινητοποίηση από όλους τους πολίτες της χώρας μας για τη στήριξή τους αυτές τις δύσκολες ώρες ήταν αξιοσημαίωτη. Η εταιρεία μας και οι εργαζόμενοί της προχώρησαν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.

Σε αυτά τα πλαίσια κάνοντας χρήση της δωρεάς της εταιρείας, αγοράστηκαν φάρμακα, σύμφωνα με τις ανάγκες που μας υπέδειξε ο Δήμος Ραφήνας, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της CORDIA , θέλοντας να συνεισφέρουν στην κινητοποίηση αλληλεγγύης, συγκέντρωσαν χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν παπούτσια για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, καθώς και καθαριστικά, χαρτικά και είδη υγιεινής, σύμφωνα με την υπόδειξη του Δήμου Ραφήνας.